Criatures de la nit i emocions apassionades….
Jordi López Roig, piano

LLOC: Auditori Auditori Josep Carreras, Vila-seca

DATA: 19 d’octubre de 2017

HORA: 20:30h

Jordi-Lopez-1

Jordi López Roig (Granollers 1973) s’inicia en el món de la música amb la professora Pepa Ninou a l’ Escola Municipal de Música de Granollers. Posteriorment continua la seva formació artística amb Cecilio Tieles, al Conservatori Professional de Vila-seca i Conservatori Superior del Liceu, i Solomon Mikowsky, a la Manhattan School of Music a Nova York.

Al llarg de la seva trajectòria formativa ha estat guardonat en diversos concursos d’àmbit nacional i internacional. Paral·lelament ha estat convidat a participar en prestigiosos actes i festivals musicals, formant part també dels tribunals de prestigiosos concursos d’interpretació i composició.

Ha efectuat concerts arreu de Catalunya, per la resta de l’estat, Alemanya, Cuba i Estats Units. També ha enregistrat per a RNE2, RNE4, Catalunya Música i Columna Música. Jordi López i Roig ha estat convidat a participar com a solista amb l’Orquestra de Cambra de Vila-seca, l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Música del Liceu, l’ Orquestra de Cambra de la RTV de Romania i l’ Orquestra Simfònica de Matanzas (Cuba), actuant al costat dels prestigiosos directors: F. Marina, G. Comellas, C. Brâncusi i E. Pérez Mesa.

El seu interès per la música contemporània l’ha dut a dedicar una parcel·la del seu treball molt important a l estudi i interpretació dels compositors més avantguardistes, tant del segle XX com del XXI i, alhora, ha estrenat obres de compositors de gran reconeixement com Xavier Montsalvatge, Marcel Olm, Delfí Colomer, Conrad Setó, Joan Carles Blanch i Carlota Baldrís.

Actualment, Jordi López i Roig desenvolupa la seva tasca concertística i és professor i cap del departament de piano del Conservatori de Música de Vila-seca, professor de piano i membre de l’equip directiu de l’Escola de Música del Centre Municipal d’Expressió-Ateneu de Sant Celoni, i és director i professor  de l’especialitat de piano del Taller de Joves Músics de Vila-seca.

 

PROGRAMA

 

Sonata en fa menor op.57 ‘Appassionata’    L.v.Beethoven

5 ocells en llibertat                                            X.Montsalvatge

Gaspard de la Nuit                                            M.Ravel