Josep Mª Ferrando i Marc Torres Sanz. PROGRAMA 3: VIOLÍ

22è Cicle de Música Catalana-iberoamericana 2017

LLOC: Teatre Principal de Valls

DATA: 22 de gener de 2017

HORA: 18:00h

 

PROGRAMA 3: VIOLÍ

PROGRAMA L.v. Beethoven – Sonata per violí i piano no. 6 en La Major, op. 30 no. 1

 • Allegro
 • Adagio molto espressivo
 • Allegretto con variazioni

E. Granados – Sonata per a violí i piano, H. 127 S. Prokofiev – Cinc Melodies

 • Andante
 • Lento ma non troppo – Poco piu mosso – Tempo I
 • Animato, ma non allegro – Meno mosso – Tempo I
 • Allegretto leggero e scherzando
 • Andante non troppo

A. Dvorak – Sonatina per a violí i piano op. 100

 • Allegro risoluto
 • Larghetto
 • Scherzo – Molto vivace
 • Finale – Allegro

 

PROGRAMA 1

PROGRAMA 2

 

Ferrando, Josep Ma

JOSEP MARIA FERRANDO,

Inicià els seus estudis de violí al Consevatori professional de música de Vila-seca. L’any 1997 obté el títol professional de violí sota la tutela de Rafael Fabregat amb la qualificació d’Excel.lent. Aquest mateix any rep el Premi extraordinari de Grau Mitjà en violí i Menció d ́honor de Grau Mitjà en Música de Cambra.

L’any 2000 obtingué el Grau superior sota el mestratge d’Evelio Tieles al Conservatori Superior de Música del Liceu amb les màximes qualificacions, rebent el Premi d’Honor de la seva promoció. També se li va concedir el Premi d’Honor de Grau Superior de Música de Cambra el desembre del 2001. Aquest mateix any va ser acceptat per Guildhall School of Music & Drama de Londres on va realitzar un Master en Interpretació Musical i un Posgrau (AIS) amb el professor Krzysztof Smietana.

També ha rebut classes de violí impartides per Evgeny Gratch, David Takeno i Igor Oistrakh, ha assistit a cursos d’interpretació violinística impartits per Evelio Tieles i ha participat en classes Magistrals a càrrec d AlanBranch, Àngel Soler, Florestian Piano Trio, KrzysztofSmietana, James Gibbs, Ronan O’Hora, Dame Thea King, David Dolan i Gordon Back.Ha actuat com a solista amb les orquestres Camera Musicae, Orquestra de Cerdanyola del Vallès, Orquestra de l’Empordà, Orquestra de cambra del Garraf, Orquestra Camerata XXI i Orquestra de Vila-seca.És membre del Quartet Alart, amb qui ha actuat arreu del país i ha realitzat diversos enregistraments per cases discogràfiques, Radio Nacional de Espanya i Catalunya Música.Forma duo amb el pianista Marc Torres i amb el percusionista Francesc Vidagany.Actualment és professor de violí en el Conservatori Professional de Música de Vila-seca.

 

marc torres - piano 02MARC TORRESpiano Comença a estudiar a l’Escola de Música de Riudoms, traslladant-se després al Conservatori de Vila-seca on rep classes de M. Buxó, A. M. Cabrera i C. Tieles (Piano) i obté el Titol Professional de piano. Obté el Titol Superior de Piano i solfeig al Conservatori del Liceu de Barcelona. Ha rebut clases de transport i correpetició d’Alan Branch, i de música de cambra d’Evelio Tieles i A. Soler, entre altres. És acompanyant habitual de solistes, cors i orquetres. Ha tocat entre altres amb el Cor St. Esteve de Vila-seca, havent actuat arreu de les nostres comarques. Ha acompanyat al piano a artistes de reconegut prestigi internacional. Actualment és professor d’Acompanyament al Conservatori de Vila-seca.