Josep Ma Ferrando Sánchez, violinista

ACC-I. Josep Ma Ferrando Sánchez, violinistaInicià els seus estudis de violí al Consevatori professional de música de Vila-seca. L´any 1997 obté el títol professional de violí sota la tutela de Rafael Fabregat amb la qualificació d´Excel.lent. Aquest mateix any rep el Premi extraordinari de Grau Mitjà en violí i Menció d´honor en Grau Mitjà de Música de Cambra. L´any 2000 obtingué el Grau superior sota el mestratge d´Evelio Tieles al Conservatori Superior de Música del Liceu amb les màximes qualificacions, rebent el Premi d’Honor de la seva promoció. També se li va concedir el Premi d´Honor de Grau Superior de Música de Cambra el desembre del 2001.

Aquest mateix any va ser acceptat per Guildhall School of Music & Drama de Londres on va realitzar un Master en Interpretació Musical i un Posgrau (AIS) amb el professor Krzysztof Smietana.

També ha rebut classes de violí impartides per Evgeny Gratch i David Takeno i ha assistit a cursos d´interpretació violinística impartits per Evelio Tieles i Igor Oistrakh. Ha participat en classes Magistrals a càrrec d´ Alan Branch, Àngel Soler, Florestian Piano Trio, Krzysztof Smietana, James Gibbs, Ronan O’Hora, Dame Thea King, David Dolan i Gordon Back.

És membre de l’orquestra Camerata XXI i del Quartet Alart, amb qui ha grabat recentment un CD amb les “Set Últimes Paraules de Crist” de F.J.Haydn. També forma duo amb la pianista Laura Nogueras i ha estat membre de grups de cambra com el Quintet Ars i el trio Ad Libitum.

Actualment és professor de violí en el Conservatori Professional de Música de Vila-seca.

Search for: