Laia Masdeu, veu
Marc Torres, piano

23è Cicle de Música Catalana-iberoamericana 2018

 

Laia-MasdeuLAIA MASDEU, Inicia els seus estudis als 6 anys d’edat al Conservatori Professional de Música de Vila-seca.

A partir dels 10 anys d’edat s’inscriu a la setmana pedagògica instrumental on rep classes de prestigiosos violinistes i pedagogs com Katia Reblng i Evelio Tieles. Al 1997 obté el títol professional de violí sota la tutela i el mestratge de Rafael Fabregat i Evelio Tieles. Durant tota la seva carrera musical ha participat en diferents cursos internacionals de violí i música de cambra amb músics de gran prestigi organitzats pel mateix Conservatori.

Ha realitzat nombrosos concerts amb grups de cambra i ha format part de l’orquestra de cambra Camerata XXI i l’orquestra simfònica Símfim on també  hi ha col·laborat amb la veu com a cantant solista.

Al 1996 comença a experimentar sobretot amb la veu altres corrents musicals com el soul, funky i amb una especial preferència el jazz. Col·labora i  forma part en diverses agrupacions com; Presidents, Smoke Rings, Orquestra La Padrina, Nuages, Paper Maché…, amb algunes enregistrant varis CD.Ha rebut classes de veu amb Lotty Lewis, Elisabeth de Gracia i  Emilia Morales, treballant diferents estils musicals. Ha participat en diferents cursos de pedagogia del violí a càrrec dels professors Raquel Castro i Evelio Tieles i també en el curs d’introducció a la direcció amb el professor Tomàs Grau. També ha participat en diverses Masterclass de veu a Barcelona amb músics i pedagogs  molt reconeguts en l’àmbit internacional com Helen Rowson, Paul Farrington amb qui ha treballat la tècnica “Voice Craft”. Actualment forma duet amb violí i veu amb el guitarrista Georgy Olshanetsky, forma part del trio «Jumble», el quartet de jazz «l’Affaire quartet» i “Swing Arlines”, entre d’altres, i és professora de violí i música de cambra a l’Escola Municipal de Música de la Selva del Camp.

marc torres - piano 02

 
 

MARC TORRES, piano Comença a estudiar a l’Escola de Música de Riudoms, traslladant-se després al Conservatori de Vila-seca on rep classes de M. Buxó, A. M. Cabrera i C. Tieles (Piano) i obté el Tísoftol Professional de piano. Obté el Títol Superior de Piano i solfeig al Conservatori del Liceu de Barcelona. Ha rebut clases de transport i correpetició d’Alan Branch, i de música de cambra d’Evelio Tieles i A. Soler, entre altres. És acompanyant habitual de solistes, cors i orquestres. Ha tocat entre altres amb el Cor St. Esteve de Vila-seca, havent actuat arreu de les nostres comarques. Ha acompanyat al piano a artistes de reconegut prestigi internacional. Actualment és professor d’Acompanyament al Conservatori de Vila-seca.

 
 
 
 

PROGRAMA

EL BOLERO A MÈXIC

Un petit homenatge a autores i autors mexicans del segle XX

María Grever

Volveré.

Cuando vuelva a tu lado.

Despedida.

Alfredo Jiménez

Si nos dejan.

Que te vaya bonito.

Agustín y Ma Teresa Lara

Piensa en mi.

Azul.

Consuelo Velázquez

Bésame mucho.

Armando Manzanero

Contigo aprendí.

Anònim

La llorona.

Rubén Fuentes

La Bikina.